menusearch
avayeleyl.ir

برگزاری جشنواره غذاهای محلی و بومی در نهمین جشنواره بهار نارنج

header
۱۴۰۲/۲/۲۰ چهارشنبه
(2)
(0)
برگزاری جشنواره غذاهای محلی و بومی در نهمین جشنواره بهار نارنج
برگزاری جشنواره غذاهای محلی و بومی در نهمین جشنواره بهار نارنج

.
افتتاح نهمین جشنواره بهار نارنج کومله با برگزاری جشنواره غذای سنتی آغاز شد

 

 


اختصاصی: آوای لیل/ فاطمه مشفق. ظهر ۴شنبه (۲۰/۲/۱۴۰۲) با برگزاری جشنواره غذای سنتی، نهمین جشنواره بهارنارنج کومله با حضور فرماندار لنگرود، مسئولین شهرستان و بخش کومله آغاز به کار نمود.
سیده مایده هاشمی عضو شورای شهر کومله در حاشيه این مراسم به خبرنگار پایگاه خبری آوای لیل گفت: نهمین جشنواره بهارنارنج کومله با برگزاری جشنواره غذای سنتی و بومی گیلان امروز افتتاح گردید.
سیده مایده هاشمی در خصوص برگزاری جشنواره غذای بومی و محلی گفت: در این مسابقه ۵۰ شرکت کننده از شهر کومله و اطاقور و روستاهای مجاور ؛ با پخت غذاهای محلی، شیرینی و ترشیجات محلی حضور یافته که از طرف شهرداری شهر کومله به هر شرکت کننده ۵۰۰ هزار تومان وجه نقد و به ۵ نفر برتر نیز جوایز نفیسی اهدا می‌گردد.
وی گفت جشنواره بهار نارنج امسال در سه روز برگزار خواهد شد ،که اولین روز آن با جشنواره غذای محلی آغاز گردیده است. در ضمن برگزاری مسابقه کشوری شطرنج؛ مسابقه فوتبال دستی در سطح دانش اموزان، برپایی غرفه های محصولات بومی و سنتی گیلان، لافندبازی از برنامه های ویژه اولین روز نهمین جشنواره بهارنارنج کومله است.

 جشنواره
جشنواره
 جشنواره
جشنواره
 جشنواره
جشنواره
 جشنواره
جشنواره
 جشنواره
جشنواره غذاهای محلی درکومله