به گزارش خبرنگار آوای لیل از قزوین؛زبان آموزان و دانشجویان بین الملل در دومین جشنواره غذای ملل در محل مرکز آموزش زبان فارسی دانشگاه بین المللی امام خمینی(ره) با هم رقابت کردند.
در این جشنواره تیم های دانشجویی از کشورهای لبنان، سوریه، عراق، یمن، پاکستان، افغانستان ضمن رقابت با یکدیگر، بخش هایی از فرهنگ غذایی کشور خود را معرفی کردند.
سید علی قاسم زاده رئیس دانشگاه بین المللی امام خمینی در آیین افتتاح این جشنواره اظهار داشت: برگزاری این گونه برنامه های فرهنگی در تقویت روحیه دانشجویان بین الملل و ایجاد شور و نشاط و پویایی آنها مؤثر است.
در این جشنواره تیم های دانشجویی از کشورهای لبنان، سوریه، عراق، یمن، پاکستان، افغانستان ضمن رقابت با یکدیگر، بخش هایی از فرهنگ غذایی کشور خود را معرفی کردند.
سید علی قاسم زاده رئیس دانشگاه بین المللی امام خمینی در آیین افتتاح این جشنواره اظهار داشت: برگزاری این گونه برنامه های فرهنگی در تقویت روحیه دانشجویان بین الملل و ایجاد شور و نشاط و پویایی آنها مؤثر است.
وی افزود: در این دانشگاه همواره از برنامه های فرهنگی برای دانشجویان ایرانی ودانشجویان بین الملل حمایت کرده ایم ودر اینده نیز به برنامه های شاخص فرهنگی نگاه ویژه خواهیم داشت.
در این جشنواره به ارائه کنندگان غذاهای خوشمزه و لذیذ و غرفه های برتر جوایزی اهدا شد.